Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Futbol Ailesi Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Çıktı

"85 Milyon Tek Yürek" sloganıyla organize ettiği, depremden etkilenen çocuklarımızı Türk futbol ailesiyle bir araya getiren gösteri maçı, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

SPOR 4.05.2023 11:03:00 924 0
Futbol Ailesi Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Çıktı

 

Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın "85 Milyon Tek Yürek" sloganıyla organize ettiği, depremden etkilenen çocuklarımızı Türk futbol ailesiyle bir araya getiren gösteri maçı, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.



TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve TFF yönetim kurulu üyelerinin de izlediği organizasyonda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yanı sıra Bafetimbi Gomis, Juan Mata, Gedson Fernandes, Amir Hadziahmetovic, Eren Elmalı, Volkan Babacan, Serkan Asan, Berkay Vardar, Emin Bayram, Kağan Moradaoğlu, Salih Dursun ve Davide Biraschi gibi birçok ünlü isim, Yükselen Anadolu formalarıyla Kırmızı Takım ve Beyaz Takım olmak üzere ikiye ayrılarak depremzede çocuklarla futbol oynadı. Rıdvan Dilmen de organizasyona katılım gösteren isimler arasında yer aldı.

Volkan Demirel ve Arda Turan'ın saha kenarında teknik direktörlük yaptığı gösteri maçını TFF Hakem Eğitmeni ve FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır yönetti. 3-3 beraberlikle tamamlanan müsabakanın ardından tüm oyuncular el ele tribünleri selamlarken maçın kazananı dostluk ve kardeşlik oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremzede çocuklara bisiklet ve madalya verdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.