FUTBOL CAMİASININ ACI KAYBI,TEKİN TATLICIOĞLU VEFAT ETTİ

1

SPOR 6.04.2020 15:54:37 1637 0
FUTBOL CAMİASININ ACI KAYBI,TEKİN TATLICIOĞLU VEFAT ETTİ

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Onursal Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu hayatını kaybetti. Yaklaşık 30 yıl boyunca Manisa Şube Başkanlığı görevini yürüten,  Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak görev yapan Tekin Tatlıcıoğlu (74) hayata gözlerine yumdu. Koah hastası olan Tatlıcıoğlu, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Pendikspor maçı öncesinde Mümin Özkasap Stadı’nda düzenlenen törenle, Tekin Tatlıcıoğlu’na teşekkür plaketi takdim ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübünün formasını hediye etmişlerdi.

Manisa’daki OSB’ler 100 bin kişiye istihdam sağlıyor

SOMA TERMİK SANTRALİ’NDE ZİVER DÖNEMİ Mİ BAŞLIYOR? GÖZLER 15 EKİM’E ÇEVRİLDİ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Manisa İŞKUR ile NİYEP İş Birliği Protokolü İmzaladı

Filede Yüzü Gülen Taraf Turgutlu Belediyespor Oldu: 3-0

MANİFEST’TE 30 BİN ÖĞRENCİ BİLİMİN FARKLI YÖNLERİNİ KEŞFETTİ

86,5 TON LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI

Büyükşehir ve Türk Kızılayı’ndan Anlamlı Etkinlik

Turgutlu’da unutulmaz düğün

  • Salı 16.9 ° / 6 ° Güneşli
  • Çarşamba 19 ° / 9 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 9.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.