Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

FURKAN TETİK'İN MUTLU GÜNÜ

Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Polis Memuru Furkan Tetik, Saniye-Efkan Çok çiftinin bir mobilya mağazasında insan kaynakları bölümünde çalışan kızları Cansu Çok ile gerçekleşen muhteşem törenle nişanlandı.

MANİSA-GENEL 1.12.2022 00:00:00 1383 0
FURKAN TETİK

 

 

 

Manisa’da Saime-Mümin Tetik çiftin oğulları Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Polis Memuru Furkan Tetik, Saniye-Efkan Çok çiftinin bir mobilya mağazasında insan kaynakları bölümünde çalışan kızları Cansu Çok ile gerçekleşen muhteşem törenle nişanlandı.

Polisevi’nde gerçekleşen bu güzel nişan törenine AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nagihan Eroğlu, Manisa Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Erkan Özşen, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bahtiyar Karabacak amcanın okuduğu duanın ardından Cansu ile Furkan çiftinin nişan yüzüklerini AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık taktı. 6 Mart 1991 yılında nişanlanan Furkan’ın anne ve babası Saime-Mümin Tetik çiftin nişan yüzüklerini Manisa Milletvekilliği yapan dedesi merhum Halil Yurtseven takmıştı. Böylece, 31 yıl sonra da torunu Milletvekili Kıvırcık da Tetik ailesinin evladı Furkan’ın nişan yüzüğünü takmış oldu. Kıvırcık, “Yıllar önce dedem Halil Yurtseven Saime ablanın ve Mümin abinin o zaman nişan yüzüklerini takmıştı. Zaman çok çabuk geçiyor. Bende yıllar sonra dedemin nişan yüzüklerini taktığı ailenin çocuklarının nişan yüzüğünü takma şerefine nail oluyorum. Ne mutlu bana. Rabbime şükürler olsun. Nişanlanan genç çiftçimize bundan sonraki yaşamlarında ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Cansu ve Furkan çiftçi, davetlilerle birlikte çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: FURKAN TETİK' MUTLU
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.