Fırat Sarı Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Fırat Sarı’yı kadrosuna kattı.

MANİSA -SPOR 1.08.2022 16:41:00 1665 0
Fırat Sarı Manisa FK

 

 

 

Manisa Futbol Kulübü, Atakum Belediyespor’dan genç orta saha oyuncusu Fırat Sarı ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Fırat Sarı, “Manisa Futbol Kulübü gibi büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bu kulübün bir parçası olmak çok güzel bir duygu. Takımım için elimden gelenin daima fazlasını yapacağım. İnşallah hep birlikte sezon sonunda hak ettiğimiz üst lige çıkacağız” dedi.

Başkan Aktan, “Fırat yeteneğine inandığımız bir oyuncu”

Fırat Sarı’ya Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar dileyen Başkan Mevlüt Aktan ise, “Manisa Futbol Kulübü olarak genç yeteneklere, genç oyunculara çok güveniyoruz. Fırat da yeteneğine inandığımız bir oyuncu. Manisa Futbol Kulübü formasıyla çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Çok çalışıp takımımıza katkı sağlayacağına şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Selçuk Özdağ’dan kira vergisi istisnasına tepki

AK Parti Akhisar Gençlik Kolları’ndan Kaymakam Can’a ziyaret

MCBÜ EngiRank 2025’te Türkiye’nin ilk 16’sında

MANSİAD ilk genel kurulunu yaptı: Abdullah Bilir güven tazeledi

MCBÜ’de Engelsiz Matematik Destek Programı Tanıtıldı

Anahtar Kelimeler: Fırat Manisa '
  • Cumartesi 9.8 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.