Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

FERDİ YEŞİLIŞIK BİEKSPER HACIRAHMANLI’DA

0

SPOR 3.07.2019 10:55:02 1730 0
FERDİ YEŞİLIŞIK BİEKSPER HACIRAHMANLI’DA

Manisa 1. Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Bieksper Hacırahmanlıspor, dış transferde santrafor Ferdi Yeşilışık’ı renklerine bağladı. 

Manisa 1. Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Bieksper Hacırahmanlıspor, dış transferde  santrafor Ferdi Yeşilışık’ı renklerine bağladı.

Mütevellispor’da futbola başlayan ,Manisa Büyükşehir Belediyespor’da profesyonel olan Ferdi Yeşilışık Teknik direktör Musa Öz ve yardımcı antrenör  Kemal Erkan ile bir araya gelerek kendisini Siyah-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bu sezon bomba transferlerle yeni sezona hazırlanan Bieksper Hacırahmanlıspor'da Erdem Özkan, yaptığı açıklamada, “Forvett en önemli transfer. Ferdi ‘de bunu çözecek kapasitede .Bieksper firması olarak Hacırahmanlıspor ile amatör sporun yanındayız. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturuyoruz.” dedi.

1997 doğumlu Ferdi Yeşilışık’ın Akademi ligi, TFF 3.Lig,Türkiye Kupası ve Bal’da toplam 16 golü bulunmakta. Ferdi En son olarak ta Geredespor’un formasını giyiyordu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.