Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

FENOMEN SPİDER-MAN'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Depremzede çocuklara moral olan Ayaz Koç isimli vatandaş bir örnek davranışa daha imza attı.

17.08.2023 17:23:00 1062 0
FENOMEN SPİDER-MAN

 

Sosyal medya fenomeni olan ve giydiği spider-man kıyafetiyle ünlenen, özellikle deprem bölgesinde depremzede çocuklara moral olan Ayaz Koç isimli vatandaş bir örnek davranışa daha imza attı.

İzmir Menemen Devlet Hastanesinde yatmakta olan felçli hastalara gönüllü bir şekilde bakıcılık yapan ve bütün ihtiyaçlarını gideren sosyal medya fenomeni Ayaz Koç herkesin takdirini kazandı. Giydiği spider-man kostümü ile devlet hastanesine de renk katan Ayaz Koç ile ilgili konuşan Felçli hasta İsmail Durmuş duygularını şöyle dile getirdi;

"Ben İsmail Durmuş 5 yıl önce bir kaza geçirip felç kaldım, Ayaz Koç arkadaşımda zaten Deprem gönüllüsü, haberlerden tanıyorsunuzdur muhtemelen, burada tanıştık sağ olsun bana yardımcı oluyor, felç olmak çok zor bir şey, çünkü insan Bebek gibi hiçbir şeyini hissetmiyor, üstelik benim ortopedik kırıklarımda var, çok zor, müthiş zor, sağ olsun Ayaz dört dörtlük bakıyor, ilgileniyor burada da tanınıyor, seviliyor hem personel tarafından hem hastaneye gelen hastalar hasta yakınları tarafından da çok seviliyor. Benim  hastalığımın iyileşme süresi 4 ay ve 4 ay boyunca burada Ayaz ile beraber olacağız, Benimle dört dörtlük ilgileneceğine eminim, Allah razı olsun, böyle gönlü güzel gençlere ihtiyacımız var" diye konuştu.
Öte yandan hastalara moral olan Ayaz Koç isimli genç herkesten de büyük takdir topluyor.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: FENOMEN SPİDER-' ÖRNEK DAVRANIŞ
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.