Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

EVİ YANAN İKİ AİLEYE YUNUSEMRE SAHİP ÇIKTI

0

BÖLGE 20.08.2020 18:06:07 2513 0
EVİ YANAN İKİ AİLEYE YUNUSEMRE SAHİP ÇIKTI

 

Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi’nde evi yanan iki aileye Yunusemre Belediyesi sahip çıktı. Belediye, yanan iki katlı evde boya-badana ve tamirat çalışmaları yaparken; ailelere de ev eşyası ve gıda desteğinde bulundu.

 

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri Kayapınar Mahallesi’nde iki katlı evde çıkan yangın sonucu mağdur olan Ergül ve Ünlübaş ailelerinin yardımına koştu. Mağduriyeti acil olarak giderilmesi gereken kiracı ailenin barınma ihtiyacı karşılanırken tamirat çalışmaları ise sürdürülüyor. Yaşanan yangın nedeniyle iki katlı evde oluşan hasarlar giderilirken; tamirat tadilat çalışmaları gerçekleştirilerek boya-badana yapıldı. Ailelere ev eşyası ve gıda desteği verildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de mağdur olan aileleri ziyaret etti. Başkan Çerçi’ye,  Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Ali Saygın ve Kayapınar Mahalle Muhtarı Reis Eren eşlik etti. Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Çerçi, “Kayapınar Mahallesi’nde talihsiz bir şekilde evi yanan iki ailemize belediye olarak yardım elimizi uzattık. Ailelerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Belediye olarak vatandaşımızın zor zamanlarında yanındayız. Rabbim beterinden korusun” diye konuştu. Başkan Çerçi’ye teşekkür eden aile üyeleri de belediyenin zor anlarında kendilerine destek olmasından mutlu olduklarını belirtti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.