Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ERMENİSTAN'IN SALDIRILARINA TEPKİLER DEVAM EDİYOR

1

DÜNYA 28.09.2020 15:16:28 10779 0
ERMENİSTAN
Manisa’da Ermenistan’ın kardeş ülke Azerbaycan’a gerçekleştirdiği saldırılara tepkiler devam ediyor.  AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Manisa Hemşeri Kültürleri Derneği Başkanı Ragıp Güneş ve hemşeri dernekleri başkanları Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Taşdemir’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Ermenistan’a tepkilerini dile getirirken, her zaman kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olduklarını ifade ettiler. 
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Taşdemir ziyarette bulunan siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına Azerbaycan halkının yanında oldukları için teşekkür etti. Taşdemir,  “Azerbaycan topraklarını işgal ederek 28 yıldır hukuksuz bir şekilde bölgede huzursuzluk yaratan, Hocalı Soykırımı başta olmakla binlerce masum insanın ölümünde kanlı mührü bulunan, uluslararası hukuku yok sayarak işbirlikçilerinden aldığı destekle Güney Kafkasya'da savaş oyunları peşinde koşan Ermenistan'ı şiddetle kınıyoruz. Bu gün, Türk Devlet yetkilileri tarafından Türkiye'nin Azerbaycan'ın haklı davasında her koşulda Azerbaycan'la birlikte olduğunun ifade edilmesini Türkiye olarak şükranla karşıladık. Hepimiz, Can Azerbaycan'ın yanındayız ve vatan topraklarının işgaline son verilmesi için Ermenistan'ın saldırısına karşı meşru müdafaa hakkını kullanan Azerbaycan Ordusunun birer askeri olarak ön cephede görev almaya talibiz. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır” diye konuştu.

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.