Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

ERDEM ÖZKAN'DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

1

SPOR 14.08.2020 18:12:18 9229 0
ERDEM ÖZKAN


Bieksper Hacırahmanlıspor sponsoru  erdem Özkan TFF 'nin amatör kümler ile ilgili resmi kararından sonra  şampiyonluk mesajı yayınladı.

'Çocukluğumda tutulduğum, babamın mirası olan, 1950'de kurucu başkanımız büyük yazar rahmetli Yusuf Atılgan ve değerli büyüklerimizin emeğiyle kurulan Hacırahmanlısporumuz, 70 yıllık tarihinde bir ilki başararak Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Hep birlikte bu hedefe inandık ve başardık... Kasabamızda muhteşem birliktelikle ve yakaladığımız güzel sinerjiyle yolun sonunu şampiyonlukla taçlandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Duygularım tarifsiz. 70 yılda ilk kez bu büyük hedefi gerçekleştirmeye vesile olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Ekip olmanın, aile olmanın alın teriyle, emekle son düdüğe kadar bütünleşmenin getirisiyle kasabamıza Bölgesel Amatör Lig sevincini yaşattık. Hayallerimiz gerçek oldu. Ama daha bitmedi, hayallerimizin sınırı yok. Biz bu şekilde birlik olduğumuz sürece çok daha büyük başarıları elde edebilir, Hacırahmanlımızın adını da tüm Türkiye'ye duyururuz. En kısa zamanda yeni hedeflerle ilgili somut adımlara başlayacağız.
Bu duygu düşüncelerle başarıda emeği geçen emektar başkan Kemal Dönmez'e, teknik sorumlumuz Musa Öz'e, yardımcı antrenörümüz Kemal Erkan'a, sahada aslanlar gibi mücadele ederek namağlup şampiyon olan karakter abidesi futbolcularımıza, bizi her zaman her yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, futbolcu ailelerimize, Manisaspor eski futbolcusu, değerli spor adamı Nezir Narin'e, yerel basınımıza, kalbi yüreği bizimle olan herkese teşekkür ederim. Bizlere maddi manevi destek veren Saruhanlı Belediye Başkanımız Sayın Zeki Bilgin'e de ayrıca teşekkür ederim. El ele Nice Şampiyonluklara!..'dedi.





 

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.