ER MEYDANININ YİĞİTLERİ YUNTDAĞI’NDA BULUŞUYOR

1

SPOR 2.10.2021 00:22:31 1640 0
ER MEYDANININ YİĞİTLERİ YUNTDAĞI’NDA BULUŞUYOR

 

Organizasyon kapsamında yarın (2 Ekim Cumartesi) protokol üyelerinin katılımıyla kortej yürüyüşü düzenlenirken; 3 Ekim Pazar günü Ortaköy Er Meydanı’nda son Kırkpınar şampiyonu Ali Gürbüz başta olmak üzere İsmail Balaban, Recep Kara ve 64 başpehlivan ile birlikte yaklaşık 600 pehlivan kispet kuşanacak.

Ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak amacıyla bu yıl 6.sı düzenlenen Geleneksel Yuntdağı  Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni gerçekleştiren Yunusemre Belediyesi, bu yıl da organizasyonu düzenlemeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en önemli yağlı güreş organizasyonlarından biri olan Geleneksel 6. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde son Kırkpınar şampiyonu Ali Gürbüz başta olmak üzere İsmail Balaban, Recep Kara ve 64 başpehlivan ile birlikte yaklaşık 600 pehlivan, 3 Ekim Pazar günü Ortaköy Er Meydanı’nda kispet kuşanacak. Organizasyon öncesi 2 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı (Hükümet önünden) başlayarak kortej yürüyüşü düzenlenecek. Güzel bir organizasyon için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, güreşseverleri 3 Ekim Pazar günü yapılacak Geleneksel Yuntdağı  Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti.

 

HAFIZ AHMET ŞEN GENÇLİK AKADEMİSİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK

 

Organizasyon öncesi 2 Ekim Cumartesi günü Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde yer alan Hafız Ahmet Şen Gençlik Akademisi ve Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi tarafından açılan Kitap Kahvem’in açılışı saat 16.30’da gerçekleştirilecek. 


 

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.