Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

EN ÇOK BAKLAVA SİPARİŞİ VERİLDİ

Manisa’da da tatlıcılar günler öncesinden vatandaşların talebi olan tatlı çeşitlerini bayrama yetiştirilebilmek için yoğun mesai harcadı. Özellikle en çok baklava siparişi verildi.

MANİSA-GENEL 21.04.2023 00:00:00 1004 0
EN ÇOK BAKLAVA SİPARİŞİ VERİLDİ

 

 

 

Ramazan Bayramı denilince akla tatlı ve bayram şekeri gelir. Manisa’da da tatlıcılar günler öncesinden vatandaşların talebi olan tatlı çeşitlerini bayrama yetiştirilebilmek için yoğun mesai harcadı.

Özellikle en çok baklava siparişi verildi.

Geç saatlere kadar çalışan tatlıcılar siparişleri yetiştirdi. Vatandaşlarda tatlıcılara giderek sipariş verdikleri tatlılarını alarak evinin yolunu tuttu. Özellikle en çok baklava siparişi verildi.

Eyüp Sultan Tatlıcısı sahibi Veysi Can, “Ramazan Bayramı aynı zamanda hem şeker bayramıdır. Şeker ve tatlı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Her şeye rağmen siparişler ve satışlar gayet çok güzeldi. Bizde müşteri memnuniyeti birinci planda. Satılabilecek hiçbir tatlımız kalmadı. Baklava, kadayıf gibi tatlı çeşitlerimiz satıldı. Siparişler yerine ulaştı. Fiyatlar gayet normal. Baklava ve kadayıfın kilosu 130 TL, tulumba sade 80 TL, meyveli tulumba ise 100 TL’dir. Fiyatlar müşterilerin cebini tutabilecek fiyatta. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: BAKLAVA SİPARİŞİ VERİLDİ
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.