Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

En anlamlı kırtasiye yardımı

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, üyelerinin okul çağındaki çocuklarına kırtasiye yardımı yapan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’e teşekkür etti.

MANİSA-GENEL 11.10.2023 14:50:00 1134 0
En anlamlı kırtasiye yardımı

 

 

 

 

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, üyelerinin okul çağındaki çocuklarına kırtasiye yardımı yapan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’e teşekkür ederek, “Okullar açılınca ihtiyaç sahibi engelli ailelerimizin çocuklarına kitap, defter, kalem gibi yüzlerce kırtasiye yardımında bulunmanız ailelerimizi motive, öğrencilerimizi mutlu etti” dedi.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, üyelerinin okul çağındaki çocuklarına kırtasiye yardımı yapan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’e teşekkür etti. Vali Yardımcısı Özmen’in her zaman engellilerin ihtiyaçlarını takip ve tedarik ettiğini, akülü araçlardan tekerlekli sandalyeye, gıdadan giyime kadar tüm ihtiyaçlarına cevap verdiğini belirten Başkan Yıldız, “Okullar açılınca ihtiyaç sahibi engelli ailelerimizin çocuklarına kitap, defter, kalem gibi yüzlerce kırtasiye yardımında bulundu, ailelerimizi motive, öğrencilerimizi mutlu etti, Vali Yardımcımıza teşekkür ederiz” dedi. Yıldız, hem kendisinin, hem de kırtasiye yardımı alan öğrenci velilerinin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Manisa Vali Yardımcımızdan yine örnek bir davranış gördük, kıymetli Devletimizin büyüğü bize hep destek oluyor ve çareler üretiyor. Akülü araba mı lazım; yaptığı paylaşım ve araştırmalarla hayırseverlere ulaşıyor ve temin ediyor, ihtiyaç sahibi engelliye teslim ediyor. Şimdi de yeni eğitim ve öğretim döneminde hayırseverler vesilesiyle öğrenci çocuğu olan engelli ailelerimize kırtasiye yardımında bulundu. Allah yer gök sizden razı olsun, okula giden engelli ailelerimizin çocuklarına ve öksüzlerimize yüzlerce defter, kalem, kırtasiye malzemeleri verdiniz, aileleri motive ettiniz, biz mutlu olduk, iyi ki varsınız, yokun, yoksulun, çaresizin yanındasınız, her Devlet kapımızda sizin gibi değerli devlet büyüklerimize ihtiyaç var, mevki, gurur gözetmeksizin, halkın içinde çaresizlere umut oluyorsunuz. Akülü araba, tekerlekli sandalye, kumandalı hasta yatağı, ameliyatlar, tedaviler, saymakla bitmeyen çarelere umut ışığı oldunuz, umarım bu kırtasiye malzemeleri dağıttığınız öğrencilerimiz sizler gibi vatana, millete hayırlı evlat olur, onlar da sizler gibi gelecek nesillere yardımcı olur.”

DARE MEDYA HABER MERKEZİ


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Anahtar Kelimeler: anlamlı kırtasiye yardımı
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.