Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Elit U15 Gelişim Ligi şampiyon Fenerbahçe A.Ş.

Elit U15 Gelişim Ligi Finali, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Emirhan Otel Spor Kompleksi 1 No'lu Saha'da oynandı. Mücadelede Bursaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe A.Ş. şampiyonluğa ulaştı.

SPOR 22.06.2022 09:20:00 640 0
Elit U15 Gelişim Ligi şampiyon Fenerbahçe A.Ş.

 

2021-2022 sezonu Gelişim Ligleri Finalleri Antalya'da devam ediyor. Elit U15 Gelişim Ligi Finali, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Emirhan Otel Spor Kompleksi 1 No'lu Saha'da oynandı. Mücadelede Bursaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe A.Ş. şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Fenerbahçe A.Ş.'ye kupa ve madalyalarını tüm organizasyonu bizzat yöneten TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin takdim etti. Elit U15 Gelişim Ligi ikincisi Bursaspor'a kupa ve madalyalarını TFF Bölge Antrenörleri Koordinatörü Nevruz Şerif ile Genç Milli Takımlar Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Turhan Sofuoğlu verdi.

Sezonu üçüncü tamamlayan Beşiktaş A.Ş.'ye kupa ve madalyalarını Genç Milli Takımlar Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Sinan Turhan ile TFF Kaleci Antrenörü Yusuf Yardımcı takdim etti. Dördüncü olan Altay ise plaketini Futbol Gelişim Direktörlüğü İdari Koordinatörü Sertan Kıragası'ndan aldı. 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.