Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI SEÇİMİ 6 ŞUBAT'TA YAPILACAK

0

GÜNDEM 25.01.2022 00:26:35 1321 0
ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI SEÇİMİ 6 ŞUBAT


İki dönemdir başkanlık yapan ve görevi seçildiği günden itibaren kayıt dışı ve korsan ile mücadele eden başkan Adem Yüküm, başkanlığa adaylığını açıkladı. Yüküm, “Bütün kıymetli ve değerli üyelerimizi genel kurulumuza davet ediyorum” dedi.
Başkan Yüküm, “Allah nasip ederse genel kurulumuz 6 Şubat’tadır. Genel kurulumuzda hizmet bizden takdir sizden diyerek üyelerimizin desteklerini bekliyoruz. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle hizmete talibiz. Bugüne kadar görevimizi layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Eksikliklerimiz mutlaka vardır. Bunları bir an önce iyi hale getirmek için tekrar üyelerimizden güvenoyu almak istiyoruz. Birinci dönem bitti, ikinci dönem bitti Allah nasip ederse üçüncü dönem için yola çıkıyoruz” dedi.
Kayıt dışı ile mücadeleyi önem verdiğini açıklayan Yüküm, “Göreve geldiğimizden beri kayıt dışı ile mücadeleyi oldum olası bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız. Ben bunu bırakırsam bu görev aşkım biter. Değerli üyelerimiz görev verdiği sürece haklarını, hukuklarını korumak bizim en büyük zenginliğimizdir. Asli görevimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Kayıt dışını tam olarak bitiremesek dahi en aza indirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bütün üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz. Yunusemre ve Şehzadeler Zabıta ekiplerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlara da çağrıda bulunan Yüküm, oda kaydı olan, devlete vergi veren esnafları tercih etmelerini istedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.