Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Elazığlılar Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nu andı

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisinde Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nu anma etkinliği düzenledi.

MANİSA-GENEL 28.08.2023 12:53:00 1521 0
Elazığlılar Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu

 

 

 

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisinde  Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nu anma etkinliği düzenledi.

Anma etkinliğine konuşmacı olarak İnönü üniversitesi öğretim elemanlarından İbrahim Uzunoğlu, program sunucusu ve şiirleriyle renk katan  Kaya Yapıcıoğlu,  Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim elemanı  Kenan Tozak, okuduğu şiirlerle programa katkı sağlarken, Ege Elazığlılar Federasyon Başkanı Metin Karataş,  Ege Manisalılar Federasyon Başkanı  Halit Oran ve yönetim kurulu üyeleri, Köse Lojistik yönetim kurulu başkanı Nihat Köse, Karşıyaka Elazığlılar Dernek Başkanı Sema Kaya,  Gazeteci, yazar ve televizyon sunucusu  Esra Ser, Balıkesir Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı  Ömer Taşdelen,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı  Çelebi Aslan, Milli Emlak Müdürü Ali Kaymak  ile Ankara, Balıkesir ve çevre illerden de çok sayıda davetli programa katıldı.

Program önce mehter takımı bir saatlik bir gösteri gerçekleştirdi. Çaldığı marşlarla programa renk kattı.  Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Doğan milletlerin ve şehirlerin değerleri olduğunu Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'da  Elazığ ilinin önemli şahsiyetlerinden olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle dedi;

"Bugün Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu destan şairimizi andık. İnönü üniversitesi öğretim elemanlarından İbrahim Uzunoğlu hocamız konuşmacı olarak katıldı.  Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim elemanı  Kenan Tozak ve hemşehrimiz    Kaya Yapıcıoğlu şiirleri ile programa renk kattılar. Programımız mehter takımın marşları ile başladı. Devamında ise irfan meclisi içerisinde anma etkinliğimiz gerçekleşti. Milletlerin şehirlerin değerleri vardır. Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'da bizim Elazığ ilimizin önemli şahsiyetlerindendir. Destan şairidir. Özellikle bu hafta  Malazgirt savaşının kutlandığı haftada da biz yine ölüm yıl dönümü olarak da şairimizi andık. Tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.