Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

ELAZIĞ'LILAR DERNEĞİ MANİSA'DA KÜRSÜ BAŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisinde Kürsü Başı etkinliği düzenledi.

MANİSA-GENEL 15.06.2023 14:25:00 1532 0
ELAZIĞ

 


Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisinde Kürsü Başı etkinliği düzenledi. 

 

Etkinlikte  Elazığ musikisin  yanı sıra Elazığ yöresine ait çeşitli ikramlarda  bulunuldu. Etkinliğe Yunus Emre Belediye Başkanı  Mehmet Çerçi, Manisa Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, İzmir Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur, Afyon Cumhuriyet Savcısı Levent Hardalaç,  Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı, Ali Rıza San,  İzmir Defterdarı Şenol Gezer, İzmir SGK Müdürü Yavuz Kurt,  İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Edremit Hava Meydanı Müdürü Mehmet Kaya, Manisa Çevre Şehircilik İl Müdürü Melih Melik Kara,  Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Karataş  ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ege Elazığlılar İş Adamları Derneği Başkanı Şükrü Keven , Edremit, Akçay, İstanbul, Soma, İzmir, Karşıyaka Menderes, Elazığ 23, dernek başkanları, Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği  Çelebi Aslan,  Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak  ve 200'ün üzerinde   davetliler katıldı. Elazığ sevdalıları yoğun ilgi gösterdi. 
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi  "Birlik beraberliğiniz daim olsun.  Elazığ'lı müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız var. Elazığ'lı dostlarımızla  hoş sohbet ve muhabbetlerimiz olmuştur. Halende devam eder. Gerçekleten Elazığ'dan güzel insanlar yetişmiş tarihimize, devletimize, milletimize,dinine ve kültürümüze hizmet eden çok değerli insanlar yetişmiş ve yetişmeye devam ediyor" dedi.
Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Doğan ise "Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bugün  Kürsü Başı programını gerçekleştirdik. İlk programı Ege Elazığ Dernekler Federasyonu  bünyesinde İzmir'de gerçekleştirmiştik. 2. ise Manisa'da gerçekleşti. Afyon, İzmir, Balıkesir, İstanbul başta olmak üzere bir çok ilden misafirlerimiz oldu. Kürsü Başı programımızda hem Elazığ musikisi  hemde kültürümüzü canlı tutmaya ve yeni nesillere bu zevki tattırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
Ege Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Karataş  ise  "Mükemmel bir organizasyondu. Erhan Doğan Başkanıma yakışan bir organizasyondu. Manisa'da bulunan Elazığlılara teşekkür ederim. Bu bizim 2. kürsü başı etkinliğimizdi. Federasyonumuza  bağlı 11 derneğimizde her ay bu faaliyeti yapacağız. Kürsü Başı etkinliğimizi Elazığ'ımızı ciddi manada yansıtacağız. İnsanlar bunu yaşayacak. Dışarıdaki insanların bizi daha iyi tanıma imkanı olacak" dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.