Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ekrem Güngörgil, Adaylığını Açıkladı

0

SİYASET 25.12.2021 18:56:32 1199 0
Ekrem Güngörgil,  Adaylığını Açıkladı


Yunusemre ilçesinde bulunan Dovs Hotel’de gerçekleşen adaylık tanıtımında konuşan Ekrem Güngörgil, “1973 Manisa doğumluyum. K.E.S.S, 5305 sokak 100/a adresindeki işyerimde 2000 yılından buyana, aynı adreste alüminyum-demir-pvc doğrama ve panjur işleri ile ilgili Manisa’mıza hizmet vermekteyim.21 yıllık vergi mükellefi ve 21 yıldır odamızın üyesiyim. Evli ve iki çocuk babasıyım” dedi. 

18 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan odanın genel kurulunda yeni, genç, aktif ekibiyle birlikte oda yönetimine talip olduğunu söyleyen Güngörgil , “21 yıllık oda üyeliğimin, 16 yılı oda yöneticiliği, son 4 yılı başkanvekilliği ve 2 dönem yani 8 yıl Manisa Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliğinde denetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Teşkilatı çok iyi tanıyan ve esnafın sorunlarına hakim biriyim. Odamıza kayıtlı 30’dan fazla meslek bulunmaktadır. Her mesleğin kendine ait sorunları olduğunu biliyoruz ve çözümlerle geliyoruz. aday olmamda en büyük etken; üyelerimizden gelen aşırı ısrarlar olmuştur. Mevcut Başkan Halil Kırlı ile 16 yıllık yol arkadaşlığımız oldu. Arkadaşlarımın huzurunda kendisine ve tüm arkadaşlara verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Bizler yeni yönetim olarak bugüne kadar yapılan hizmetin daha fazlasını daha güzelini yapmaya kararlıyız. Her mesleğe ve sektöre göre farklı projelerle geliyoruz. Bunların yanında sosyal sorumluluk projelerimiz ve eğitim ile ilgili çok farklı projelerimiz olacak.  18 Ocakta yapılacak olan genel kurulun bayram havasında, Ahi Evran kültürüne yakışır şekilde geçmesini diliyorum. Tüm üyelerimizi o gün oy kullanmaya davet etmek istiyorum. Üyemizin vereceği karara saygımız sonsuzdur ve diyorum ki destek sizden hizmet bizden” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.