Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Ekinci, Saadet Partisi olarak 1389 seçim bölgesinde seçime gireceklerini kaydetti

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Manisa İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

MANİSA-SEÇİM 22.01.2024 09:51:00 1133 0
Ekinci, Saadet Partisi olarak 1389 seçim bölgesinde seçime gireceklerini kaydetti

 

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Manisa İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. 

 

Manisa Öğretmenevi'nde gerçekleşen programa Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Lale Bilge katıldı. 


Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi bu toplantının çok önemli olduğunu kaydetti. 


Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, insan olma hassasiyetinin yitirilmemesi gerektiğini belirterek ancak AK Parti nedeniyle Anadolu irfanını görebilme yetisinin kaybedildiğini ifade etti. 

 

Ekinci, "Bir devletin bekası Cumhurbaşkanının ifade ettiği gibi terörle mücadeleden geçmekle birlikte bir devletin bekası devlet kalabilmeyi bilmekten geçer. Devlet kalmayı bilemiyorsanız kaos olur. 

Bugün sıcak savaş yok deniliyor ama Filistin'de de, Suriye'de de, Irak'ta da, Malezya'da da ne yazık ki sıcak savaşı yaşıyoruz. 3. Dünya Savaşı 1990'lı yıllardan itibaren fark etmeden devam ediyor" dedi. 
Nurgül Beytiye Ekinci, "Ege'nin sıcaklığını, İç Anadolu'nun kaynaklarıyla, Karadeniz'in yağmuruyla, Doğu Anadolu'nun sert rüzgarlarıyla acı biberiyle tatlandırıp bir yemek yapmanın her zaman kıymetini bildik. Ama biz kadınlar aslında aşure yapmayı çok iyi biliyorduk. Bunu yapmaya Allah'ın izniyle yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
Devletin ilelebet olduğunu ancak hükümetlerin gelip geçici olduğuna dikkat çeken Nurgül Beytiye Ekinci, ancak bugün ülkemizde devlet ve hükümetin birbirine karıştıldığını söyledi. Bugün hükümetin, AK Parti'nin üç şeyi tekelleştirdiğine vurgu yapan Ekinci, "Bir devleti devlet yapan bekasının devamını sağlayan üç şeyi tekelleştirdi. Bir devleti tekelleştirdi. İki milleti tekelleştirdi. Üç dini tekelleştirdi. Aynı tekelleşme farklı ülkelerde farklı şekilde olabilir. Ekonomi tekelleşebilir, başka şeyler tekelleşebilir. Ama bir ülkede devlet, millet, din tekelleşiyorsa orada da ekonominin gelişmesi, eğitimin gelişmesi, kültür sanatın olması beklenemez. Çünkü bir halkı toplum yapan, devleti devlet yapan bu üç unsurdur. Devleti, milleti ve inancı aldığınızda ortada sadece yığılma olur. Devletin, milletin ve dinin tekelleşmemesi için elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yaşanabilir bir Türkiye, yaşanabilir bir Manisa, yaşanabilir bir dünyayı kendine şiar edinmiş bir topluluğuz.  Biz Milli Görüşçü kadınlarıyız." diye konuştu.

31 Mart yerel seçimlerin önemine değinen Ekinci, Saadet Partisi olarak 1389 seçim bölgesinde seçime gireceklerini kaydetti. Ekinci, AK Parti'nin yerel seçimlerden sonraki seçim olan 2028 genel seçimleri düşündüğünü belirterek, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle 2028'den önce bu seçimin olacağını söyledi. Ekinci, yerel seçimlerini Saadet Partisinin kazanmasının çok önemli olduğunu ama muhalafetin kazanmasının daha da önemli olduğunu ifade etti. Ekinci, Gelecek Partisi ile birçok noktada ortak seçime gireceklerini aktardı. Ekinci, "Yeniden taklitlerinden sakındığımız Milli Görüşün iktidarını, belediyelerimizde göreceğiz. 3 Şubatta Ankara'da aday tanıtım toplantımız olacak" diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.