EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI

1

MANİSA- EĞİTİM 15.04.2021 11:50:52 1542 0
EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI



Manisa Lisesi Müdürü Başyardımcısı Çetin Özmetin korona virüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kalp hastası da olan Özmetin'in ölüm haberi eğitim camiasında üzüntüye neden oldu. Manisa Lisesi Müdür Başyardımcısı Çetin Özmetin bir süre önce yakalandığı korona virüs nedeniyle tedavi görürken durumunun ağırlaşması sonucu 1 haftadır Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisi sürüyordu.
Özmetin, akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Manisa’da birçok okulda idarecilik yapan Biyoloji Öğretmeni Çetin Özmetin son olarak Manisa Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapıyordu.

Evli ve 2 çocuk babası Özmetin'in eşi ve çocuklarının da korona virüs nedeniyle evde karantinada oldukları öğrenildi.  

 

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Milli Eğitim’den Bir İlk: Üniversite Tercih Danışmanlığı Noktası Açıldı

Alaşehir’de Kaçak Tütün Operasyonu: 67 Bin Sarılmış Sigara Ele Geçirildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 1,4 Milyon Lira Ceza

Akhisar’da Kaçak Alkol Operasyonu: 1.060 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Saruhanlı’da Kuraklık Alarmı: Susuzluk, Obruk ve Yangın Tehlikesi Büyüyor

Demirci Güveli Barajı’nda Sona Gelindi: 1000 Dekar Arazi Suya Kavuşuyor

Manisa Berberler Odası’ndan Acı Kayıp: İlyas Alkan Hayatını Kaybetti

Anahtar Kelimeler: egitim-camiasinin-aci-kaybi
  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.