Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD) İyi Parti Manisa Milletvekili adaylarını ağırladı

EGEİD 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler milletvekili adaylarıyla buluşmaya devam ediyor. İyi Parti Manisa Milletvekili adaylarıyla bir araya geldi.

MANİSA-SEÇİM 2.05.2023 13:28:00 789 0
Ege İhracatçılar Derneği (EGEİD) İyi Parti Manisa Milletvekili adaylarını ağırladı

 

EGEİD 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler milletvekili adaylarıyla buluşmaya devam ediyor. Looks Hotel’de düzenlenen programda AK Parti, MHP’den sonra İyi Parti Manisa Milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. 

 

 

Programa İyi Parti Manisa İl Başkanı Zafer İksir, İyi Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa Milletvekili adayı Şenol Sunat, adaylar Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, Mehmet Koç, Gürhan Özcan, Orkun Şıktaşlı, Birgül Bozkurt, İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik katıldı.

Ege İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, “Her seçim döneminde siyasi partilerimizin milletvekili adaylarımızı ağırlıyoruz. Manisa’ya yapılacak olan çalışmaları istişare ediyoruz. ekonomiye, ihracata katkı sunmaya çalışıyoruz. Kamu yararına yaptığımız işlerle ülkemiz için çalışmaya çalışıyoruz. Tabi ki ihracat yaparken ekonomide sıkıntılarımız var. Bizlere TBMM’de yardımcı olmamızı istiyoruz. Bizim tek derdimiz hizmet etmek. Geldiğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İyi Parti Seçim İşleri Başkanı ve Manisa Milletvekili adayı Şenol Sunat, İyi Parti adına böyle bir program düzenlediği için EGEİD yönetimine teşekkür etti. Sunat, seçimlere çok az bir zaman kaldığını ifade ederek, ihracatçıların sorunlarını bilen bir vekil olduğunu belirterek o konura ekonomi ve kalkınma politikaların, projelerin geliştirildiğini, il il bunların ele alındığını kaydetti. Sunat, Manisa’nın çok önemli bir OSB’ye sahip olduğunu, çeşitli ihraç ürünlerini ihraç etmek gerektiğini kaydetti. Sunat, iktidarın ihracatla övündüğünü ancak ithalatı hiç ele almadığını ifade etti. Sunat, “Manisa’yı lojistiğin ana merkezlerinden biri yapmak zorundayız. Ege’de üretim merkezlerinden biri hali gelmesini sağlayacağız. Çok gelişmiş bir Organize Sanayi Bölgemiz var. önemli olan teknolojiyi yakalayabilmemiz. Sanayide genç arkadaşlarımız var. Manisa Türkiye’ye vermiş olduğu katkı açısından hak ettiği değeri göremiyor. Bizim iktidarımızda Manisa hak ettiği değeri görecek” diye konuştu.

‘14 Mayıs siyasi darbedir’ diyen Süleyman Soylu’ya cevap veren Sunat, “Biz tedirgin olmamalıyız. Süleyman Soylu gibi bakanların bu tür açıklamaları millette tedirginliğe neden oluyor. Ben buradan söylüyorum kuzu kuzu gidecekler.  Türkiye demokratik bir ülkeyse bunlar demokrasiden giderek uzaklaştılar. Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılında tekrar parlamenter bir sisteme kavuşacak. Bu ülke ucuz değil. Çadır devleti değildir. Atatürk’ün çizdiği yolda devam edecektir” dedi.

Anket çalışmalarını ölçü almadıklarını gerçek ölçünün vatandaşlar olduğunu vurgulayan Sunat, Anadolu’yu gezdiğini, Manisa’yı gezdiğini söyledi.

Sandıklarda güvenliğini sağlamanın siyasi partilerin görevi olduğunu belirten Sunat, “İyi Parti olarak sandık kurulu görevlilerimizi tamamladık. Seçim döneminde İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nın alması gereken s seçim öncesinde ve seçim günü yapması gereken görevler var. Adını söylemek istemediğim bir bakanımız var kendisi yalancı. Bütün yaptığı iftira olan ve vatandaşa yanlış bilgi veren, bir bakana yakışmayacak ifadeler kullanan, o Süleyman Soylu için söylüyorum, seçimin güvenli bir şekilde yürütülmesi, herhangi bir olayın çıkmasını engellemesi, Adalet Bakanlığı'nın görevi ise geçmişte hepsinin istifası gerekiyordu. Birisi Adalet Bakanı birisi İçişleri Bakanı diğeri ise Ulaştırma Bakanı, bırakın bunları istifa etmesini tarafsız birinin yerlerine getirilmesini, bütün bakanlar istifa etmeden alanda sahada. Hepsi devletin gücüyle, propaganda yapmaktan utanmıyorlar. Bu düzen değişecek arkadaşlar. Bu düzeni de değiştireceğiz. Bu ülke böyle gittiği taktirde sürdürülebilir bir geleceği yok. Çadır devleti miyiz? Hukuk devleti olacağız. Herkese adalet eşit olacak. 26 tane siyasi parti seçime gidiyor. Grubu olan partiler sandığa sahip çıkacak. Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Herkes oyuna sahip çıkacak. Çünkü oy namustur. Onun için namusumuza sahip çıkacağız” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.