Ege’nin En Güzeli Şehzadelerde Olacak

0

BÖLGE 18.10.2016 11:09:25 950 0
Ege’nin En Güzeli Şehzadelerde Olacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapılacak olan Kiraz Pazarı alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi eşlik etti. Kiraz Pazarı yapımının yerel seçimlerde vaad edilen projelerinin arasından olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sancaklıbozköy Mahallemizde seçim döneminde vaad ettiğimiz, Karaoğlanlı, Sancaklıkayadibi, Sancaklıbozköy, Sancaklıiğdecik, Sancaklıçeşmebaşı gibi mahallerimizin bulunduğu bölgeye hitap edecek olan bir Kiraz Alım Merkezini yapacağız. Kiraz, Şehzadeler ilçemiz açısından son derece önemli bir ürün. Kuzey yarım kürede ilk kirazı biz üretiyoruz ve ürettiğimiz kirazımızı ihraç ediyoruz.Bu nedenle de ülkemizin ekonomisine ve ihracatına ciddi bir katkı sağlamış oluyoruz. Büyük zorluklarla üretilen kirazların satışı bugüne kadar mahalle içerisinde, sokak aralarında, kahvehane köşelerinde yapılıyordu. Bu nedenle sağlıksız şartlarda alış veriş yapılıyordu. Şehzadelerimize modern ve güzel bir Kiraz Alım Merkezi yakışırdı ki daha çok tüccarlar gelsin. Üreticilerimiz ve tüccarlarımız daha sağlıklı şartlarda buluşabilsin ve kirazımız daha değerli bir şekilde ihraç edilebilsin. Bununla ilgili bölgemizde ki bütün alım merkezlerini gezerek üreticilerimiz ile birlikte en iyi projeyi hazırladık. İhalesini gerçekleştirip yer teslimini de yaptık. Yüklenici firma hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bir yandan bu alanda yer hazırlığı yapılırken, diğer taraftan da çelik konstrüksiyon ile yapılacak olan alım merkezinin imalat çalışmaları da başlamış durumda” dedi.

“TEMELİ BAŞBAKANIMIZIN ATMASINI ARZU EDİYORUZ”

Başbakan Binali Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Manisa ziyaretinin söz konusu olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Önümüzdeki günlerde Sayın Başbakanımızın Manisa ziyareti söz konusu eğer bu yakın süreç içerisinde gerçekleşirse. Bu güzel Pazar yerimizin temel atmasını Sayın Başbakanımızın gerçekleştirmesini arzu ediyoruz.Ancak program gecikecek gibi olursa da, Pazar yerimizin sezona yetişmesi için bizler temel atma törenimizi yapacağız.  Temel atmamızın ardından hedefimiz inşallah Nisan ayı başında Ege bölgesinin en güzel Kiraz Pazarının açılışını yapmış olacağız. Kiraz Pazarımızın yaklaşık 4 Milyon 500 Bin TL’ lik bir maliyeti olacak. Yakın zamanda temelini atıp açılışını yapacağımız bu kiraz pazarımızın tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak biz çiftçilerimizi önemsiyoruz. Bu noktada görev geldiğimiz günden bu güne kadar bu bölgemizde çok ciddi bir ova yolu düzenleme çalışması yaptık.Tüm bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

HABER MERKEZİ

Yunusemre Kaymakamı Celalettin Cantürk Göreve Başladı

Kent Parkı Deresi Temizlendi, Doğaya Nefes Geldi

Turgutlu Derbent’teki Yangın Büyümeden Söndürüldü

SASAM Heyetinden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı’na Ziyaret

Hoşgül, Türk Dünyası Konferansında KKTC’deydi

Yunusemre’de Muharrem Ayına Aşure İkramı

Bakırlıoğlu’ndan Meclis’te Sert Çıkış: “Zulmünüz Artsın ki Tez Zeval Olun!”

Manisa FK Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

  • Cuma 36.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.4 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Pazar 39.7 ° / 18.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.