EGE MASTERLER LİGİ VAR OLAN ŞEKLİ İLE TESCİL EDİLDİ

1

SPOR 1.06.2020 19:59:25 953 0
 EGE MASTERLER LİGİ VAR OLAN ŞEKLİ İLE TESCİL EDİLDİ


Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle spor karşılaşmaları da iptal edilmişti. Manisa Masterler Başkanı ve Ege Masterler Federasyonu genel sekreteri Ali Osman Tunç yaptığı açıklamada” Yaptığımız toplantıda 2019-2020 sezonunda Liglerin var olduğu haliyle tesciline karar verdik. ”dedi.
2019-2020 sezonu ile ilgili olarak toplanan Ege Masterler Ligi Federasyonu 2019 -2020 sezonunda liglerin var olduğu haliyle tescil edilmesine karar verdi.
Konu ile ilgili olarak Manisa Masterler Başkanı ve Ege Masterler Federasyonu genel sekreteri Ali Osman Tunç yaptığı açıklamada” Yaptığımız toplantıda 2019-2020 sezonunda Liglerin var olduğu haliyle tesciline karar verdik.
Yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantı sonucu Dünya da ve ülkemizde devam eden covit-19 pandemisi nedeniyle sporcu kardeşlerimizi en ufak bir hastalık riskine karşı korumak amacıyla 2019-20 sezonunu bittiği şekliyle tescil ettik.
Spor tesislerimizde gerek ev sahibi gerekse misafir takım oyuncularımızın hijyen kurallarına uymakta zorlanacağı düşüncesindeyiz.Aylardir antrenman eksiği olan sporcu arkadaşlarımızın kısa sürede fiziken hazır duruma gelemeyeceğini ,sportif sakatlanmalara yol açmamak gerekliliği kaçınılmazdır.. Bu sebeplerden dolayı daha sağlıklı günlerde buluşmak ve sağlıklı spor yapabilmek en büyük amacımızdır. .Ayrıca bu sezon yaz plaj futbol turnuvamızı da iptal ettik.2020 Antalya Federasyon Turnuvası ile ilgili kararı da Eylül ayında vereceğiz.
Tüm spor camialarına sağlıklı günler diliyorum. ”açıklamasını yaptı.
 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.