EGE MASTERLER FEDERASYONUNDA KURA ÇEKİMİ YAPILDI

1

SPOR 8.10.2021 00:02:54 1738 0
EGE MASTERLER FEDERASYONUNDA KURA ÇEKİMİ YAPILDI


Manisa’dan 5 master futbol  takımının da mücadele edeceği masterler liginde kuralar çekildi. EMF’nin Manisalı genel sekreteri Ali Osman Tunç, dostluğun on planda tutulacağı inandığımız bir sezon dileriz temennilerinde bulundu.
EMF yönetim kurulu tarafından düzenlenen ve EMF genel sekreteri Ali Osman Tunç tarafından yönetilen toplantıda, hazır bulunan dernek başkanları ve yetkililerine ilgili yönetim kurulu üyelerince işleyiş ve turnuvalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Başkan Haldun Dokel'in  başarı dileyen konuşmasıyla başlayan toplantı 40 + ve 50+ ligleri bilgilendirme konuşmaları ve EMF Saymanı Ayşe Bakış'ın federasyon bilançosunu üyelere sunumuyla devam etti ve daha sonra kura çekimi yapıldı.
TOPLAM 54 TAKIM
40 yaş kategorisinde 4 grupta mücadele edecek 40 takımın kuraları çekilerek grupları belli oldu.50 yaş kategorisinde 2 grup 14 takımında grup kuralarınım çekimi  yapıldı.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.