Düzkaya 'Adımın Turgutluspor ile Anılması Gurur Verici, ancak oradaki yönetime saygı duyuyorum'

1

SPOR 31.05.2020 17:11:58 1757 0
Düzkaya


1965 Nurlupınarspor Başkanı Gökhan Düzkaya, Turgutluspor'a başkan olacağı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. 
'TURGUTLU HALKINI SEVİYORUM'

Gökhan Düzkaya, 'Turgutlu'yu ve halkını seviyorum, çok da güzel bir takımları var. Orada çok değerli kardeşlerimiz, abilerimiz var. Turgutlu’da işletmeci olmamdan ötürü bu tür söylentiler ve yakıştırmalar olmuş olabilir. Turgutluspor gibi büyük bir camiada anılmak bana gurur verdi. Ama Turgutluspor başkanı ve yönetimine saygı duymamız lazım, devam eden bir ligleri var ve Play Off'talar. Kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah Turgutluspor, bu sezon layık olduğu 2. Lig'e yükselir' dedi.

'NURLUPINARSPOR'U ÜST LİGLERE TAŞIYACAĞIZ' 

Düzkaya, 1965 Nurlupınarspor'un geleceği ile ilgili olarak da 'Nurlupınar'ı bırakmaya niyetim yok. Mazimiz ve yaşanmışlıklarımız var. Büyük hedefler belirledik. Hedefimiz her yıl üzerine koyup Nurlupınarspor'u el birliğiyle üst liglere taşımak' diye konuştu.
Kaynak. Manisa Amatör Tv

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Evlerinde Kontenjanlar Doldu

Yunusemre Belediyesi’nden Çöp Eve Temizlik Operasyonu

Başkan Okur Kozanlı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.