Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Dünya Kız Çocukları Günü’ne Özel Boyama Etkinliği Düzenlendi

Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri ellerindeki boyalarla duvarları rengarenk boyadı.

MANİSA-GENEL 11.10.2022 16:43:00 1040 0
Dünya Kız Çocukları Günü’ne Özel Boyama Etkinliği  Düzenlendi

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı’nda, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri ellerindeki boyalarla duvarları rengarenk boyadı.

 

Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri katıldı. Kreşte eğitim gören minikler kendilerine yönelik hazırlanan boyalar ile kendilerine ayrılan duvarları istedikleri gibi renklendirerek resimlendirdi. Başkan Danışmanı Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Özcan ve Aslan’ın da çocuklara yardım ettiği etkinlikte minikler boyamalarını gönüllerince gerçekleştirdi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.