Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

DUAYEN BAŞKAN TEKİN TATLICIOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

1

SPOR 7.04.2020 15:16:24 1841 0
 DUAYEN BAŞKAN TEKİN TATLICIOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa TÜFAD onursal başkanı Tekin Tatlıcıoğlu Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çatal Aile Kabristanlığında defnedildi.

 

1989-2018 yılları arasında Aralıksız 29 yıl Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Manisa Şube Başkanlığı görevini yürüten, 3 dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak görev yapan Tekin Tatlıcıoğlu(74), tedavi gördüğü Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerine yumdu. 

Tekin Tatlıcoğlu için Hatuniye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ailesi ve spor camiası katıldı. Cenaze namazında sosyal mesafeye dikkat edildi. Cemaat 1’er metre arayla namaz kıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tatlıcoğlu Çatal Aile Kabristanlığına defnedildi. 

 

TEKİN TATLICIOĞLU KİMDİR?

74 yaşında hayata gözlerini yuman duayen onursal Başkan Tekin Tatlıcıoğlu Manisa’ Tüfad Derneğinde 29 yıl aralıksız başkanlık yaparak kırılması zor bir rekora da imza atmıştı.

 2019 yılında Yaşarken Yaşatalım Felsefesi ile Manisa Futbol Antrenörleri Deneği Ve TFF işbirliği ile yapılan TFF-C Grasroost Tekin Tatlıcıoğlu kursu yapılmıştı 20 Ocak’ta başlayan kurs 31 Ocak’ta sona ermiş, kursa 28 erkek ve 2 bayan toplam 30 kursiyerin katılmıştı.

 

FUTBOLA ADANMIŞ HAYAT

Futbola için ömrünü adamış olan duayen başkan Tekin Tatlıcıoğlu Donatımspor, Manisa Emniyet, Kulaspor, Manisa Bölge Karması, Manisa Maliyespor olmak üzere pek çok kulüplerde de çalışmış ve sporcu yetiştirmiş olan Tekin Tatlıcıoğlu evli ve 2 çocuk babası idi.

 

Futbola için ömrünü adamış olan duayen onursal başkan Tekin Tatlıcıoğlu Manisa Tüfad yönetim kurulu ile dernek binasını da Manisa Tüfada kazandırarak bir ilki de başarmıştı.

Her kulübe bir antrenörün sahada olması için önemli bir mücadele vererek Türkiye’de uygulamaya konulmasını sağlamıştır.

 

Geçtiğimiz günlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Pendikspor maçı öncesinde Mümin Özkasap Stadı’nda düzenlenen törenle, Tekin Tatlıcıoğlu’na teşekkür plaketi takdim ederek, üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübünün formasını hediye etmişlerdi. Muharrem KAZER


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.