DSP Manisa'da İl Başkanı İbrahim Topuk

Demokratik Sol Parti (DSP) Manisa İl Başkanı İbrahim Topuk oldu. DSP Manisa İl Başkanlığının Olağan Kongresi Bedesten Salonunda gerçekleşti

MANİSA-GENEL 23.11.2022 18:20:00 1388 0
DSP  Manisa

Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda İbrahim Topuk il başkanlığına seçildi.

 

DSP Manisa İl Başkanı İbrahim Topuk, Manisa il kongresinin hayırlı olmasını diledi. Topuk, “Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in partisine 1989 yılında parti üyesi olarak başladım. Siyasi yaşamımda Alaşehir İlçe Başkanlığı, en son DSP il başkanı olarak devam etmekteyim.  Demokratik Sol Parti iktidar görmüş bir olarak çok çok iyi parti olarak rahmetli Ecevit’ten aldığımız ışıkla yolumuza devam etmekteyiz. Halen mevcut genel başkanımızın gösterdiği yolda ve hedefte iktidar olmak için çalışıyoruz. DSP bütün engellemelere rağmen demokratik, laik Türkiye için çalışmaya devam edecek” dedi. DSP Manisa İl Başkanı İbrahim Topuk’un yönetiminde Savaş Memiş, İlhami Gezer, Nusret Subaşı, Zeki Tezgören, Fadıl Bulut, Özcan Dereli yer aldı.

 

Manisa’da Aralık ayında uyuşturucuya ağır darbe

Saruhanlı’ya gençlik merkezi, Kent Lokantası ve Halk Mandıra

Akhisar’da yılbaşı öncesi kaçak alkol operasyonu

Manisa’da 2025’te uyuşturucuya ağır darbe

Turgutlu'da 15 mahalleye 18 bin m2 parke döşendi

Manisa’da kırsal kalkınmada 144 milyon TL üretici desteği

Gazzeli Akademisyen MHA’ya Konuştu: Ateşkes Değil Soykırım

Halim Şener'den soğukta tezgah açan pazarcıya ziyaret

Anahtar Kelimeler: Manisa' Başkanı İbrahim Topuk
  • Pazartesi 0.2 ° / -6.6 ° Güneşli
  • Salı 1.9 ° / -4.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 2 ° / -4.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.