Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’nda 10 Kasım Coşkusu

Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 87. yılında saygı, özlem ve minnetle andı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

GÜNDEM 7.11.2025 14:21:19 203 0
Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’nda 10 Kasım Coşkusu

           (MHA)     Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 87. yılında sevgi, saygı ve minnetle andı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Ana sınıfı öğrencileri tarafından Atatürk Anıtı’na çiçekler bırakılırken, miniklerin bu anı katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Programda öğrenciler, günlerdir hazırlandıkları şiir, marş ve tiyatro gösterileri ile Atatürk sevgilerini dile getirdiler. Etkinliğin sonunda sahne alan öğrenciler, “Son Balo Vals & Zeybek” gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Okul yönetimi ve öğretmenler, Atatürk’ün fikirlerinin çocukların kalbinde yaşamaya devam ettiğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin milli bilinç açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

TURBELDAK’tan Balçova Terapi Ormanı’nda doğa yürüyüşü

Manisa Büyükşehir’den Gülşah Durbay için lokma hayrı

Manisa’da kırsal mahalle statüsü onaylandı

Manisa’da 15 ton atık ilaç güvenle imha edildi

Akarsu’dan 50 J plaka kararına tepki

MCBÜ YÖK 2025 raporunda ilk 20 üniversite arasında

Kızılay Manisa’dan hastalara giysi ve hijyen desteği

Şehzadeler’de Başkan Hakan Şimşek göreve başladı

  • Çarşamba 5.6 ° / -0.2 ° false
  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.