Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Dr. Hülya YURTTAŞ Pirinççi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

0

MANİSA- EĞİTİM 24.11.2020 15:31:57 2717 0
Dr. Hülya YURTTAŞ Pirinççi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı
MOSB-MED Genel Müdürü ve Lider Koçu Dr. Hülya YURTTAŞ Pirinççi, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. 

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatını kaybeden bütün öğretmenleri anan Pirinççi, “Bana çok şeyi, çok erken öğrettin, başta sevgiyi;  çok severek ve öğrendikçe daha çok sevmeyi öğrettin.  Baş harflerin niçin büyük yazıldığını, yazmadan öğrettin. Anla ki büyük harfle yaz, ben söylediğim için değil diye söyledin.  Asaleti, ben senden öğrendim Öğretmenim.  Ağlamayı; çok daha hesaplaşarak ve yüzleşerek dürüstlüğü öğrendim. Hesaplaşmanın, her şeyi görene ait olduğunu senden öğrendim.  Ve olgunlaşmayı, özümde de olduğum gibini yerine koyup, enerjimi daha değecek iş ve kişilere harcamam gerektiğini öğrendim büyüdükçe.  Senden gelen her güzel söz gibi her uyarının da bir sınav olduğunu bilerek sabretmeyi öğrendim.  Bugünkü dik duruşumu, o günkü keskin bakışlarının ardındaki disiplinde gördüm.  Saygıyı, ben senden öğrendim öğretmenim.  Haklı olmanın, haksız olmak kadar eşit olduğunu öğrendim sonra sonra.  Hiç bir kimsenin, benden daha öncelikli ve daha değerli olmadığını söyledin bir ara bana. Sevgimin layık olan kişiye vermemi, değilse doğaya, denize, yeşile bile aşık olabilecek kadar güzellikler olduğunu gösterdin ara ara bana.  Aslında kendi gönül güzelliğini yansıttın bana. Sevmeyi, ben senden öğrendim Öğretmenim.  Şimdi o içten Sevgilerimle önünde Saygıyla duruyorum. Söz veriyorum, Ata’m senin izindeyim. Senden öğrendiklerimle senin nezdinde tüm Öğretmenlerimin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.