Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Dr. Bekir Pakdemirli Kiraz Üreticileri İle Telekonferansta Görüştü

1

GÜNDEM 30.04.2020 15:28:42 865 0
Dr. Bekir Pakdemirli Kiraz Üreticileri İle Telekonferansta Görüştü
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Kiraz hasatına başlayan Afyon, Amasya, İzmir, Malatya, Manisa ve Muğlalı kiraz üreticileri ile görüşme gerçekleştirdi, hasat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. telekonferans bağlantıyla gerçekleşen görüşmeye; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Şehzadeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Çınar Aydoğan ile Sancaklı bölgesi kiraz üreticileri katıldı. Türkiye’nin, Dünya kiraz üretiminde birinci sırada olduğuna dikkat çeken Bakan Pakdemirli, kiraz ihracatında ise dördüncü sırada olduğunu kaydetti. Çiftçilerin ürünlerinin bol, kazançlarının bereketli olması temennisinde bulunan Pakdemirli, üreticiler ile tek tek görüşerek onların sahadaki çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Manisa Şehzadeler İlçesi Sancaklı bölgesi Kiraz üreticilerinden İlyas Coşkuner Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile gerçekleştirdiği görüşmesinde hasat çalışmasına sorunsuz şekilde devam ettiklerini ve hasatın onuncu gününe ulaştıklarını söyledi. Güzel bir hasat dönemi geçirdiklerini ifade eden İlyas Coşkuner; “Şehzadeler İlçemizde erkenci çeşitle başlayan hasat çalışmamız yaklaşık iki ay devam ediyor. Kiraz üretimine çok dikkat ediyoruz. Kendi yemeyeceğimiz ürünü pazara sunmuyoruz. Organik tarım ve iyi tarım kurallarına dikkat ediyoruz. Bizler ürünümüzün ekonomik olarak da pazarda taçlandırılmasını istiyoruz. Şuan fiyatlar güzel gidiyor. İhracatımız açık olursa bizim için çok iyi bir yıl olacağını düşünüyorum. Bugünkü hasatımız Katar’a gidiyor. Sizleri bahçelerimize bekliyor, beraber hasat yapmayı arzu ediyoruz” dedi.

alanya escort


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.