Doç. Dr. Yücel Namal'dan Gölmarmara Ozanca İlkokuluna kitap bağışı
Manisalı akademisyen Doç. Dr. Yücel Namal tarafından Gölmarmara Ozanca İlkokuluna kitap bağışında bulundu.
Manisalı akademisyen Doç. Dr. Yücel Namal tarafından Gölmarmara Ozanca İlkokuluna kitap bağışında bulundu.
Doç. Dr. Yücel Namal yaptığı konuşmasında, “Başta dinimizin bizlere okumayı emrettiğini, okuyana ve okutana büyük önem verdiğini belirtmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de “Kitapsız yaşamak kör sağır dilsiz yaşamaktır.”sözünden hareketle ülkemizdeki okuma yazma seferberliğine ve ülkemizin geleceği çocuklarımıza katkıda bulunmaya devam edeceğim” dedi.
Doç.Dr. Namal, konuşmasının sonunda kitap kampanyasının gerçekleşmesine vesile olan okulumuzun kıymetli müdürü Ahmet Ağaçdiken ve öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum” demiştir.
Konuşmaların ardından Ozanca İlkokulu Müdürü Ahmet Ağaçdiken tarafından Doç.Dr. Yücel Namal’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


