Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

DİKSİYON EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

0

MANİSA- EĞİTİM 6.09.2021 20:16:18 1297 0
DİKSİYON EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

 

Yunusemre Belediyesi bünyesinde açtığı kurslar ile vatandaşların gelişimine yardımcı oluyor. Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Diksiyon Eğitmeni Yonca Gezgin tarafından verilen 12 haftalık eğitimi tamamlayan kursiyerlere başarı belgeleri verildi. Yunusemre Kent Tiyatrosu Stüdyosu’nda gerçekleştirilen törende kursiyerler, başarı belgelerini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şaver Yüksel ve Ahmet Sak’tan aldı.

 

‘DİLİMİZ HERŞEYİMİZDİR’

 

Kursiyerleri tebrik eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Kamu kurumlarımız da Türkçenin güzel kullanımı konusunda dikkatli olmalıdır. Dilimiz; geçmişimiz, geleceğimiz kısacası her şeyimizdir. Bu konuda en büyük görev eğitimcilerimize düşmektedir. Türkçemizin güzel ve doğru kullanımı çok önem arz etmektedir. Belediye olarak açtığımız diksiyon kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerini verdik. Bu tür kurslarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunacak olan kurslarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Ayrıca 15 yaş üzeri diksiyon kursundan faydalanmak isteyen kişilerin Yunusemre Belediyesi Yeni Hizmet Binası’na gelerek ya da Yunusemre Kent Tiyatrosu instagram hesabından iletişime geçerek başvuruda bulunabileceği ifade edildi. 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.