Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEVLETİN ŞEVKATLİ ELİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, Müdür Yardımcısı Birgül Bozkurt ile Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret ederek sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

MANİSA-GENEL 27.01.2024 10:29:00 1295 0
DEVLETİN ŞEVKATLİ ELİNDEN ANLAMLI ZİYARET

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç,  Müdür Yardımcısı Birgül  Bozkurt ile Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı ziyaret ederek sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

HABER MERKEZİ

 Bir süre önce yeni görevine başlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürü Mustafa Kılıç, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Mustafa Kılıç ziyaretleri kapsamında beraberinde İl Müdür Yardımcısı Birgül  Bozkurt ile Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız'ı da dernek hizmet binasında ziyaret ederek sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Dernek Başkanı Yıldız kendisi ve üyeleri adına gerçekleşen bu sürpriz ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: "Güzeller güzeli derneğimizde bize sürpriz ziyaret gerçekleştiren değerli misafirlerimizi ağırladık. Aile ve Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıç ve Müdür Yardımcımız Sayın Birgül Bozkurt'un bu anlamlı ziyareti bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde bir çok proje ortaklığı yapacağız. 

Devletimizden her zaman destek var, engel yok. Bu çok önemli ve değerli kurumumuza, çok kıymetli müdürlerimiz görevlendirildi, Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, öksüze, engelliye sahip çıkacak, destek verecek ve kapımızın her zaman açık olacağı müdürümüze kavuştuk. Bizi ziyaretlerinden dolayı şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ederim."


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.