Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Deva Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Burak Karasu oldu 

Yeni üye kayıtlarının da hızla devam ettiği DEVA'da Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na Av. Ahmet Burak Karasu atandı

MANİSA-GENEL 8.10.2022 17:27:00 1329 0
Deva Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Burak Karasu oldu 

 

Deva Partisi Manisa’da çığ gibi büyüyor, partiye katılımlar her geçen gün artıyor, il ve ilçe yönetimleri yeni katılıklarla güçleniyor.

Yeni üye kayıtlarının da hızla devam ettiği DEVA'da Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na Av. Ahmet Burak Karasu atandı. Yeni ilçe başkanı Karasu'yu kutlayan Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, mazbatasını takdim etti.  Tunçdirek, "DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde büyümeye devam ediyoruz, partimize yeni insanlar katılıyor, bu da bize güç veriyor, bundan sonra da partimize katılımlar olacaktır. DEVA Partisi'ni hem Manisa’mızda, hem tüm ilçelerimizde ovasından dağına kadar en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Şehzadeler İlçe Başkanımız Ahmet Burak Karasu'ya da yeni görevinde başarılar dilerim, ilçemizin sorunlarını yerinde tespit ederek, halkla birlikte en iyi çözümleri üreteceğine ve ilçe insanlarına deva olacağına inanıyorum" dedi.
AVUKAT AHMET BURAK KARASU
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 1996 yılında doğdum, babam emekli imam, annem ise ev hanımıdır. Alaşehir ilçesi Delemenler Köyü İlköğretim Okulu'nda okudum. Liseyi Uşak Eşme Öğretmen Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandım, öğrencilik yıllarımda İhlas Pazarlama bünyesinde yönetici olarak çalıştım,  üniversiteden başarılı şekilde mezun olduktan sonra Manisa'ya yerleşerek Şah Mat Hukuk Bürosu'nu kurdum.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.