Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Deva Partisi Manisa’da çığ gibi büyüyor

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Emrah Ünlü, Deva Partisi’ne katıldı.

MANİSA-GENEL 7.10.2022 14:59:00 1164 0
Deva Partisi Manisa’da çığ gibi büyüyor

 

 

Deva Partisi’ne katılımlar her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Emrah Ünlü, Deva Partisi’ne katıldı. Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Ünlü’ye partiye katıldığı için teşekkür etti. 
Deva Partisi’nin büyümeye devam ettiğini kaydeden Tunçdirek, “Deva Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan öncülüğünde büyümeye devam ediyoruz. Partimize yeni insanlar katılıyor. Bu da bize güç veriyor. Bundan sonra partimize katılımlar olacaktır. Deva Partisini hem Manisa’mızda hem de Türkiye genelinde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  
Deva Partisi’ne katılan Emrah Ünlü ise, “Manisa halkının sesi olabilmek adına haklı mücadelemizde bizlerin sesini duyurmamıza fırsat veren Manisa DEVA partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek’e teşekkür ederim. Manisa DEVA Partisinin diğer partilerden farklı bir Parti olması ve Manisa DEVA Teşkilatında görev alan arkadaşlarla Manisa’nın kalkınması memleketimizin daha güzel yaşanılabilir bir il olması için canla başla İl Başkanımız, Yöneticiler ve İlçe Başkanlarımızla elimizden ne geliyorsa yapacağımızı burada belirtiyorum.  Biz Deva Partisi olarak farklı bir kimlikle, farklı bir yol haritasıyla yola çıktık. Manisa’da farklı projelerle bismillah diyerek yola çıkmanın onuruyla Manisa’nın ve halkın sesi olmak için buradayız. Değerli Manisa halkının sorunlarını, dertlerini memleketin kalkınmasını elbirliğiyle memleketimizi daha ileriye taşımak için bizde Manisa’da varız demek için bu yoldayız” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Partisi Manisa’ büyüyor
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.