Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Deva Partisi’nden Hemşehri Derneği Ziyareti

0

SİYASET 25.12.2021 18:51:16 1236 0
Deva Partisi’nden Hemşehri Derneği Ziyareti





Ziyarette Karal’a, Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi S. Halil Özsoy, Deva Partisi Manisa İl Başkanı Süreyya Sakınç ve partililer eşlik etti. 
Ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş, derneği 14 il ve ilçe derneğinden oluştuğunu ve Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu konumunda olduğunu belirtti. Derneğimizin kurulduğu günden bu yana hemşerilerimizin Manisa’daki aidiyet, sosyal ve ekonomik konularla ilgili problemlerine hassas ve bu konularla ilgili çözümleri geliştirmek için projeler üretiyor. Biz bu kardeşlerimizin haklarını korumaya kararlıyız. Gerçekleştirdiğiniz bu ziyaret bizim için büyük anlam taşıyor. Çünkü sivil toplum kuruluşlarına değer vermek halkımızın gönlünü değer vermek, halkımızın sorunlarını çözme noktasında önemli bir adım atma şeklinde değerlendiriyoruz” dedi.
Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına göre hareket eden kuruluşlar olduğunu kaydetti. Karal, “Bir araya gelebilme, sorunlarınızı bir masa etrafında konuşabilme, dertlerinizi paylaşabilme noktasında bir fedakarlık ortaya koydunuz. Yaşadığınız, geldiğiniz kültürlerin ortamlarını daha da ileriye taşıyabilmek adına oluşturduğunuz bu oluşum çok önemlidir. Bu çalışmalarınız, birlik ve beraberliğini başta Manisa olmak üzere ülkemiz genelinde hayırlı çalışmalara vesile olur” diye konuştu.
Karal, Deva Partisi’nin 1,5 yıllık bir parti olduğunu ve 81 ilde teşkilatlandıklarını, Türkiye genelinde 973 ilçeden 700’ünde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.