DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığına Cansın Tunçdirek Atandı

0

MANİSA-GENEL 24.02.2022 10:12:38 1458 0
 DEVA Partisi Manisa İl Başkanlığına Cansın Tunçdirek Atandı

 

 

 
 

DEVA Partisi’nin Manisa kurucu il başkanı olan Prof. Dr. Süreyya Sakınç, “İl yönetiminde birlikte çalışma imkanım kalmayan kişiler ve çıkar gruplarının neden olduğu rahatsızlıkları ve siyaseten etik olmayan davranışlarını parti genel merkezimize defalarca iletmeme rağmen, il başkanı olarak il teşkilatı üzerindeki yetki ve tasarruflarıma müdahale edilmiş ve siyaset yapmam engellenmiştir” açıklaması yaparak 6 Ocak 2022 tarihinde hem başkanlıktan hem de parti üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İstifadan 48 gün sonra Manisa İl Başkanlığı görevine 48 gün sonra partinin genel merkezi tarafından Cansın Tunçdirek atandı.

  

 

Başkan Besim Dutlulu’dan İlk Açıklama

Akhisar Belediye Meclisi, Başkan Kayserili Başkanlığında İlk Kez Toplandı

Turgutlu’nun Minik Perileri Kupayı Başkan Akın’a Getirdi

Yunusemre’de Parklar Yenileniyor, Mahalleler Güzelleşiyor

Vali Özkan: “Orman Yangınlarıyla Yoğun Mücadelemiz Sürüyor”

Süper Amatör Lig’e Ferdi Zeyrek’in Adı Verildi

Başkan Çetin Akın Yeşil Alanları İnceledi

Manisa’daki Orman Yangınlarına 1.139 Personel Müdahale Ediyor

  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.