Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Deprem Semineri

Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı ve Otizm Vaka Yöneticisi Mahperi Serpil Dede, Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi öğrenci ve ailelerine çalışanlarına deprem ile ilgili seminer verdi.

MANİSA-GENEL 18.11.2023 13:42:00 1549 0
Deprem Semineri

Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Başkanı ve Otizm Vaka Yöneticisi Mahperi Serpil Dede, Efeler Belediyesi Otizm Yaşam Merkezi öğrenci ve ailelerine çalışanlarına deprem ile ilgili seminer verdi.

 

Ayrıca psiko sanat terapisi bünyesinde 3.Çocuk-Ergen-Yetişkin Psikososyal Destek Merkezi Psikolog Hazal Sansür ile work shop etkinliği gerçekleştirdi. 
Başkan Serpil Dede, özel gereksinimli bireylerimiz için depreme hazırlık, deprem anı, deprem sonrası için yapılması gerekenleri anlattı. Ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Serpil Dede farkındalığın yüksek olması adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Otizmli bireylere sahip ailelerin deprem ile ilgili hazırlıklarını dinledi. Yaptığı fikir alış verişi ile bilgilendirmesini tamamladı. Seminer sonunda her aileye deprem sonrası farkındalık için mavi düdük dağıtımı yapıldı. İlerleyen zamanlarda ilgili kuruluşlarda sergilenmek üzere otizmli aileler tarafından hazırlanan iğne işi workshop gerçekleşti. Serpil Dede, bu imkanı sağladığı ve toplumun her unsurunu kapsayan özel çocuklar için kıymetli projeleriyle değer sunan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a, Projeye desteği için Manisa Valiliği ve Manisa Sağlık Müdürlüğüne etti.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Deprem Semineri
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.