DENKTAŞ GÜREŞ FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ OLDU

Yunusemre Belediyesi Güreş Komitesi Başkanı Necip Denktaş, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Türkiye Geleneksel Yağlı Güreş Federasyonu il temsilciliğine atandı.

MANİSA-GENEL 6.04.2023 16:04:00 1222 0
DENKTAŞ GÜREŞ FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ OLDU

 

 

 

Ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak, gençleri spora yönlendirmek amacıyla Yunusemre Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri her yıl düzenlenmeye devam ediyor.  Yunusemre Belediyesi Güreş Komitesi Başkanı Necip Denktaş, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Türkiye Geleneksel Yağlı Güreş Federasyonu il temsilciliğine atandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Denktaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Karardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Denktaş ise, “Manisa’da Yunusemre güreşleri ile şahlanan ata sporunu daha ileri götürmek için var gücümle çalışacağım. Allah utandırmasın.” dedi.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.