DEMOKRAT PARTİ MANİSA’DA İDRİS MECEK'LE DEVAM DEDİ

Demokrat Parti Manisa 5. Olağan İl Kongresi’nde mevcut başkan İdris Mecek güven tazeledi.

MANİSA-GENEL 19.02.2023 00:00:00 1588 0
DEMOKRAT PARTİ MANİSA’DA İDRİS MECEK

 

 

 

Kültür Sitesi Lale Salonunda gerçekleşen Demokrat Parti 5. Olağan Kongresi’ne Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ahmet Uyanık, CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan ve partililer katıldı. Katılımın çok az olması özellikle birçok koltuğun boş olması dikkatlerden kaçmadı.

Divan Başkanlığına Teşkilat Başkanı Ahmet Uyanık seçildi. Genel kurulda depremde hayatını kaybedenler anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu.

Tek listeyle seçilen Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Mecek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Demokrat Parti bayrağını her yerde dalgalandırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 


 

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.