Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Demirci’deki Doğal Afet Sonrasında Büyükşehir ve MASKİ Sahada

Demirci genelinde etkili olan sağanağın ve dolu yağışının ardından yaşanan doğal afet sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ MAKOM ekipleri ilçede adeta seferber oldu.

MANİSA- İLÇELER 1.09.2022 00:20:00 1058 0
Demirci’deki Doğal Afet Sonrasında Büyükşehir ve MASKİ Sahada

 

Demirci genelinde etkili olan sağanağın ve dolu yağışının ardından yaşanan doğal afet sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ MAKOM ekipleri ilçede adeta seferber oldu. Son yılların en etkili yağışı sonrasında diğer kurum ve kuruluşlar da çalışmalara destek verdi.

Demirci ilçesinde etkili olan sağanağın ve dolu yağışının ardından ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde sel felaketi yaşandı. Son yılların en etkili yağışı sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ MAKOM ekipleri kısa sürede organize olarak yağıştan etkilenen noktalara anında müdahalede bulundu. Yaşanan doğal afet sonrasında diğer kurum ve kuruluşlar da sahadaki çalışmalara destek verdi. İlçe merkezinde evler ve arabalar yaşanan doğal afetten dolayı zarar gördü. Demirci merkezin büyük altyapı dönüşümü devam ederken yaşanan sağanak yağış esnasında çalışma yapılan noktalarda da zarar oluştu. Büyükşehir ve MASKİ ekipleri, vatandaşın yaralarını sarmak için mesai mefhumu gözetmeden sahada olacaklarını belirtti.

Başkan Ergün, geçmiş olsun dileklerini paylaştı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yaşanan doğal afet sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Başkan Ergün’ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Geçmiş olsun Demirci'm.

İlçemizde meydana gelen yoğun yağış sonrası oluşan sel felaketinden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm ekiplerimizle Demircili hemşehrilerimizin yanında, sahadayız. Ekiplerimizin ve hemşehrilerimizin Allah yardımcısı olsun.”

“Yaraları sarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz de, “Büyükşehir Belediyemizin desteği ve MAKOM ekiplerimizi kısa sürede organize ettikten sonra hemen sahadaki yerimizi aldık. Sağ olsun diğer kurumlarda hatta vatandaşlarda çalışmalarımıza destek verdi. Büyükşehir ve MASKİ adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Demirci’de bu mevsimde son yılların en etkili yağışını yaşadık. İklim değişikliği ile birlikte yaşanan ani yaz yağmurları kış yağışlarından daha etkili olabiliyor. Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde yaraları sarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başkanımız da yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

 

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.