Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

DEMİRCİ’DE TÜRKİYE YÜZYILI KONULU KONFERANSA YOĞUN KATILIM

Türkiye Yüzyılı “ ve Güncel Türkiye Gündeminin yorumlandığı konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

MANİSA- İLÇELER 29.09.2023 12:35:00 1387 0
DEMİRCİ’DE TÜRKİYE YÜZYILI KONULU KONFERANSA YOĞUN KATILIM

 


Demirci Belediyesi tarafından Gazeteciler Turgay Güler ve Gaffar Yakınca’nın katılımıyla “ Türkiye Yüzyılı “ ve Güncel Türkiye Gündeminin yorumlandığı konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 


Ülke Tv En Sıradışı ve Sıradışı Strateji programlarının yapımcısı, Akşam Gazetesi Yazarı Gazeteci Turgay Güler ve Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca’nın katılımı ile konferans düzenlendi. 
Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferansa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, AK Parti İlçe Başkanı Nurullah Akgün, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İbrahim Ethem Bağcı, İlçe protokolü, vatandaşlar ve gençler katıldı. 
 

HALKIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN YOĞUN KATILIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM


Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Belediyemiz sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında ülkemizdeki ulusal bazda yayın yapan gazetelerin seçkin yazarları, ulusal televizyonların haber program yapımcılarını bu kış sezonunda halkımızla ve gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Halkımızın ve gençlerimizin yoğun katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Programımıza uzun yoldan gelerek katılan Kıymetli Dostum Gazeteci Turgay Güler’e ve Gazeteci Gaffar Yakınca’ya da çok teşekkür ediyorum “dedi. 
Konferansta Gazeteciler Turgay Güler ve Gaffar Yakınca, Türkiye Yüzyılında Türkiye’nin kazanımları, savunma sanayinde Türkiye’nin geldiği güçlü nokta ile ilgili de katılımcılara önemli bilgiler sundular. 
Gazeteciler Turgay Güler ve Gaffar Yakınca, Demirci’nin Milli Mücadele döneminde Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları ile düşmana karşı verdiği amansız mücadeleden de bahsettiler. 
Yaklaşık 2 saat süren konferansın sonunda Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gazeteciler Turgay Güler ve Gaffar Yakınca’ya  Besmele yazılı Naht  tablo hediye edildi. 
Program sonunda Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Güler gençlere kitaplarını imzaladı.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.