Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

DEMİRCİ'DE 8 YILDA 30 KIRSAL MAHALLEYE ÇOK AMAÇLI SALON YAPILDI

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, yatırım belediyeciliği ile 8 yılda 30 kırsal mahalleye tam donanımlı çok amaçlı salonlar yaparak hizmete sundu.

MANİSA-GENEL 25.07.2023 15:42:00 840 0
DEMİRCİ

 

 



Başkan Selçuk, kırsal mahallelere çok amaçlı salonların yanı sıra, çiftçilerin ürünlerini daha iyi koşullarda alıcıya satabilmesi amacıyla da 16 kırsal mahalleye yaş meyve alım merkezleri yaptı.
Demirci'nin her noktasında yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı Selami Selçuk, kırsal mahallelerde de çok amaçlı salon hizmetlerine de aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçe merkezinde yatırım ve hizmetlerine devam ederken, 2015 yılından bugüne kırsal mahallelerde de çok amaçlı salonlar yapıyor.
Başkan Selami Selçuk, bugüne kadar 30 kırsal mahalleye içerisinde depodan, lavaboya, gelin odasından, yemekhaneye ve geniş salonun da yer aldığı çok amaçlı salonlar yaparak vatandaşların hizmetine sundu.
Başkan Selçuk, kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yatırımları kapsamında Demirciköy mahallesinde de 210 metrekare büyüklüğünde bünyesinde depo, mutfak, yemekhane ve salonun yer aldığı yatırımı tamamladı.
Başkan Selami Selçuk, kırsal mahallelerde çok amaçlı salonların yanında hasat döneminde çiftçilerin ürünlerini daha korunaklı ve güzel bir şekilde satabilmeleri amacıyla pazaryeri olarak ta kullanılabilen yaş meyve alım merkezleri de yapıyor.
Bu kapsamda Başkan Selami Selçuk, 16 kırsal mahalleye de yaş meyve alım satım merkezleri yaparak hizmete sundu.
30 KIRSAL MAHALLEYE ÇOK AMAÇLI SALON
Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Belediyemiz olarak vatandaşlarımızın her talebine duyarlıyız. Şehrimizin merkezinden kırsalına kadar vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak yatırımlar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın " Şehirde Ne Varsa Köylerde de O Olacak " talimatıyla kırsal mahallelerimin ihtiyacına göre içerisinde depo, lavabo, yemekhane ve geniş salonların bulunduğu çok amaçlı salonlar yapıyoruz. Bu sayede kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız düğün, sünnet ve büyük cemiyetlerini en güzel şekilde yapabiliyorlar. Çok amaçlı salon yatırımlarımız kapsamında en son Demirciköy mahallemizde 210 metrekare çok amaçlı salon yatırımımızı tamamladık. Kulalar mahallemizde de sona gelindi. Bugüne kadar 30 kırsal mahallemize çok amaçlı salon yaparak hizmete sunduk. Kırsal mahallelerimizde çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam edeceğiz "dedi.


16 KIRSAL MAHALLEYE YAŞ MEYVE ALIM MERKEZİ


Demirci Belediye Başkanı Selçuk “ Çok amaçlı salon yatırımlarımızın yanında kırsal mahallelerde çiftçilerimize de ürünlerini daha güzel ve korunaklı bir şekilde alıcıya ulaştırabilmeleri amacıyla üstü kapalı yaş meyve alım merkezleri yapıyoruz. Bu kapsamda 16 kırsal mahallemize de yaş meyve alım merkezi yaparak hizmete sunduk” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.