Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

DEMİRCİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İL BİRİNCİSİ

Demirci'de yaptığı proje ve çalışmalar ile göz dolduran Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 17 ilçe arasında 1. oldu.

MANİSA- İLÇELER 23.07.2022 00:00:00 1334 0
DEMİRCİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İL BİRİNCİSİ

 

 

 

Manisa'da faaliyet, proje ve kurs çalışmaları ile öne çıkan, Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde il genelinde yapılan istatistik çalışmaları sonucunda İl Birincisi olduğu açıklandı.

2021 - 2022 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan çalışmalar kapsamında 01 Eylül 2021 tarihinden bugüne açılan kurslarda gösterilen başarı, kursiyer sayısı, katılım oranı ile değerlendirme yapıldı.

İlçedeki tüm kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bugüne kadar 6 Bin 663 kursiyer kurslara katılırken, bunlardan 5 Bin 272 kursiyer kursları başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazandır.

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Kişisel gelişim, müzik, görsel sanatlar, el sanatları, giyim, üretim, sosyal hizmetler, spor, sağlık, çocuk gelişimi, din eğitimi ve tarım hayvancılık gibi kursları kurum bünyesinde ve gerektiğinde de belirli kursları kırsal mahallelerde vatandaşların katılımını sağlamak için açıyor.

Bugüne kadar 221 kurs faaliyeti yapan Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yeni dönemde de kurslarla başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yeni dönemde usta öğretici başvuruları 1 Ağustos - 31 Ağustos tarihleri arasında alınmaktadır.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.