DEMİRCİ AKINCILAR TENİS TURNUVASI

Demirci'de 35 sporcunun katılımı ile düzenlenen " Akıncılar Tenis Cup" turnuvası başladı.

MANİSA- İLÇELER 26.06.2022 18:52:00 1184 0
DEMİRCİ AKINCILAR TENİS TURNUVASI

 

 

Demirci Kaymakamlığı, Demirci Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Akıncılar Tenis Kulübü işbirliği ile düzenlenen tenis turnuvasına Aydın, Manisa, İstanbul , İzmir, Balıkesir ve Muğla'dan 35 sporcu katılıyor.

Eski futbolcularında katıldığı ve 3 sürecek olan turnuva Kaymakamlık binası arkasında bulunan 4 tenis kortunda gerçekleşecek.

Akıncılar Tenis Cup turnuvasının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Adem Kaya " Demirci bir milli mücadele şehri. Geçtiğimiz yılda ilçemizde büyük turnuvalara ev sahipliği yaptık. Demirci'ye 1920 yılında atanmış Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı ve Demirci Akıncıları düşmana karşı amansız bir mücadele vermiş. Milli mücadelede düşmana karşı savaşan Demirci Akıncılarını yad etmek amacıyla turnuvalarımıza ismini veriyoruz. 3 gün sürecek turnuvada şampiyon olanlara kupa ve ödüllerini vereceğiz. Bizlere ve spora hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a, turnuvalarımıza sponsor olan Altınyer A.Ş. ve Efe Kuruyemiş'e teşekkür ediyorum " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci spor kenti olması için gayretle çalışıyoruz. Turnuvalar ve farklı spor organizasyonları düzenliyoruz. Akıncılar Tenis Cup turnuvasına katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir turnuva olmasını diliyorum "dedi.

Güzel bir turnuva olacağını ifade eden Fenerbahçeli eski futbolcu Ali Akdeniz'de " Demirci'de böyle güzel tesislerin olması beni çok sevindirdi" dedi.

Geçtiğimiz yıl Demirci'deki tenis turnuvalarına katılan Futbol Teknik Direktörü İsmet Taşdemir'de açılışa telefonla bağlanarak turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.


Ramazan-18

Ramazan-17

Mustafa Arı Projelerini Açıkladı!

Ramazan-16

Ramazan-15

Ramazan-14

Ramazan-13

Anahtar Kelimeler: demi̇rci̇ akincilar teni̇s turnuvasi
  • Cuma 22.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Pazar 25.5 ° / 12.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.