DEMİRCİ'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

0

MANİSA- EĞİTİM 16.09.2021 11:32:04 2656 0
DEMİRCİ


Demirci  Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Nurdan Çakır,günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Çakır konuşmasında, okulun çevre düzenlemesine destek veren Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Okul öğretmenleri koordinesinde öğrenciler tarafından hazırlanan müzikli gösteri, skeç, şiirler ve koro gibi gösteriler sergilendi.

Program sonunda Belediye Başkanı Selami Selçuk, Okul Müdürü Nurdan Çakır ve öğretmenlere düzenlenen programdan dolayı teşekkür etti.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programında Covid-19 tedbirleri uygulanırken, katılımcıların programa girişlerinde ateşleri ölçülerek, kolonya ve dezenfektan verildi.

 

Minik Teoman’ın Yaşamı Hayırseverlerin Desteğine Bağlı

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.