Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

DAĞARDILILAR GÖLCÜK YAYLASINDA BULUŞTU

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Dağardılılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8. Buluşması 1450 rakımlı Gölcük Yaylasında gerçekleşti.

BÖLGE 17.07.2023 00:00:00 1904 0
DAĞARDILILAR  GÖLCÜK  YAYLASINDA BULUŞTU

                    

 

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Dağardılılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8. Buluşması 1450 rakımlı Gölcük Yaylasında gerçekleşti. 

 

Yaklaşık 6 bin Dağardılının buluştuğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.  
 

Dağardılılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzzet İnal yaptığı konuşmada,”hemşehrilerimizle her  yıl buluşuyoruz. 8. Buluşmamızı tabiat harikası Gölcük yaylasında gerçekleştirdik. Programımıza katılan Dağardılı hemşehrilerimize, protokol üyelerine, muhtarlarımıza destek olan iş insanlarımıza, Dağardılı dostlar meclisi grubuna teşekkür ederim” dedi.
 

Simav Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği Başkanı Hasan Basri Çetin’de dernek olarak Dağardılılara çadır kurarak destek verdiklerini hatırlatarak yaptığı açıklamada, “Yörüklerden cumhurbaşkanı, başbakan, siyasetçi, sporcu, sanatçı ve bilim adamı çıkar ancak vatan haini asla çıkmaz” dedi. Atatürk’ün  "Arkadaşlar, gidip Toros Dağlarına bakınız. Eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla Türk'ü yenemez." demiştir. Diyerek sözlerini tamamladı.
 

Program Kelebek organizasyonun palyaço, aşuk ve maşuk gösterileri minikler tarafından ilgiyle izlendi. Misafirlere gözleme, ayran ve helva ikram edildi.  
 

İlerleyen saatlere kadar süren etkinliğe Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, Jandarma Komutanı Ufuk Ayten, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kulat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, İş İnsanı Ercan Göl, Fırıncılar ve Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Adil Ergün, İnşaatçılar Odası başkanı Şevket Ergün, Dağardılılar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzzet İnal, Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği Başkanı Hasan Basri Çetin, Su Döşeği Köyü Muhtarı Sefer Vural, Güzelyurt Köyü Muhtarı Kamil Kaya ve  6 bin Dağardılı katıldı.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.