Cumartesi Meydanı Çay Bahçesi Hizmetinizde

0

GÜNDEM 18.07.2016 15:59:35 2543 0
Cumartesi Meydanı Çay Bahçesi Hizmetinizde

Turgutlu’nun en büyük kazanımlarından biri olan Turgutlu Belediyesi Kapalı Pazaryeri ve Otoparkı Meydanı’nda Çukurbahçe Aile Çay Bahçesi açıldı. Gerek fonksiyonel anlamda ihtiyacı karşılayan, gerekse görsel anlamda Şehitler Mahallesi’ne yakışan bölgedeki çay bahçesi, hizmete girdiğinden bu yana ailelerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Özellikle akşamları çocuklarla dolup taşan oyun alanları ortaya renkli görüntüler çıkarırken, aileler de oturma alanları ile çay bahçesinde keyifli zaman geçirmeye başladı.

“Söz Verdik Hayata Geçirdik”

Söz verdikleri gibi özellikle üst zemininde modern aydınlatma, zemin uygulamaları ve sosyal alanlarıyla Turgutlu’ya yakışır bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı’nın çay bahçesi ile birlikte daha kullanışlı bir hale geldiğini ifade ederek, “Özellikle bölge halkımızın yakından bildiği üzere, üzeri kapalı ve geceleri güvenlik tehditi oluşturan bir pazaryerimiz vardı. ‘Turgutlu çok daha iyisini hak ediyor’ diyerek işe koyulduk ve hazırladığımız projeyi Büyükşehir Belediyemiz’in desteğiyle hayata geçirdik. Daha kullanışlı, görsel açıdan daha görkemli, mahallemize ve en önemlisi ilçemize yakışır bir proje uygulamasıyla halkımızın beklentisini karşılamış olduk. Haftanın bir günü pazaryeri, her gün ise otopark ve çay bahçesi ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı’nın, Çukurbahçe Aile Çay Bahçesi’nin bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.