Çoruk Mahallesi'nin 20 Yıllık Hattı Yenilendi

0

GÜNDEM 25.08.2016 16:36:30 1349 0
Çoruk Mahallesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Çoruk mahallesinin deforme olan içme suyu terfi hattının sık sık patlaklara neden olması üzerine çalışma başlattı. İçme suyu pompası ile biriktirme deposu arasında bulunan 20 yıllık hattın bir kısmı, MASKİ ekipleri tarafından hızla yenilerek şebekeye bağlantısı yapıldı. MASKİ’nin gerçekleştirdiği çalışmayla, eski hattın neden olduğu su kesintilerinin önüne geçilerek, vatandaşların yaşayabileceği olası su sıkıntıları da engellenmiş oldu.
Sorunlara kalıcı çözümler
MASKİ, il genelinde içme suyu konusunda meydana gelen aksaklıkları tamamen ortadan kaldırmak için aralıksız çalışıyor. Uzun yıllar önce döşenen ve bir daha bakım yapılmayan içme suyu altyapılarının neden olduğu arızalara geçici müdahaleler yerine, sonrasında yaşanabilecek sıkıntıları da önlemek amacıyla kalıcı çözümler üretiliyor. (İHA)

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.