Çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi

1

GÜNDEM 13.02.2021 16:24:41 1952 0
Çiçekçilerde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi


Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Manisa’da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yoğun mesai harcıyor.

Vatandaşlar hafta sonu 10.00 ila 17.00 saatleri arasında çiçekçiye gidip sevdiklerine çiçek alırken, saat 17’den sonra evlere çiçek servisi yapılıyor. En çok gül ve orkide çiçekleri tercih edildi. 

Manisa’da Emre Çiçekçilik sahibi Emre Kurt, ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü’nü virüs nedeniyle vatandaşların evde geçirmek durumunda kaldığını açıkladı. Kurt, gül, orkide çiçeklerine en çok talebin oludunu belirtti. Kurt, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olduklarını belirterek, gece 24.00’a kadar evlere paket servis yaptıklarını söyledi.

Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

  • Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 4.9 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 9 ° / 5.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.